Een bed bekijken én ervaren bij Kooloos slapen & wonen | Kooloos

Een bed bekijken én ervaren bij Kooloos slapen & wonen

 

Je hebt niet 100% controle over je gezondheid. Maar feit is dat te veel mensen rondlopen met lichamelijke klachten of ongemakken die je flink kunt verminderen door te slapen op een goed matras. Dat is niet alleen beter voor je lichaam, maar ook voor je portemonnee!

“Als jij niet lekker ligt, ga je woelen en herstel je onvoldoende van je dag”, vertelt Sabine van Kooloos slapen & wonen. “Een veelvoorkomende reden van klachten is een te hard matras. Hierdoor zakken je heupen en schouders er onvoldoende in weg en lig je in een onnatuurlijke houding. Soms kiezen mensen ook voor een te goedkoop matras. Met als gevolg dat ze binnen enkele jaren alweer een nieuwe moeten aanschaffen. Zonde van het geld! Laat je daarom door één van onze specialisten adviseren. Wij geven een eerlijk, professioneel en persoonlijk advies passend bij jouw budget.”

 

Berichten bed bekijken en ervaren bij kooloos

Dé AupingdKool auping winkelealer in de regio
Topmerk op de beddenmarkt is Auping, waarvan Kooloos slapen & wonen een belangrijke dealer is voor deze regio. “Aupingmatrassen geven precies die stevige ondersteuning die veel mensen willen, maar dan wel met een nadrukkelijke zoneverdeling. Deze zones zijn zo opgebouwd dat ze de contouren van je lichaam volgen. Een Auping matras hoef je daardoor niet meer te draaien. Natuurlijk moet je elk matras op den duur vervangen, maar daar staat tegenover dat de bedden en bodems van Auping een leven lang mee gaan.”

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn