Vanuit je luie stoel online een matras bestellen? Uhhm

Vanuit je luie stoel online een matras bestellen? Uhm….

VOORTHUIZEN – Vanuit je luie stoel online een matras bestellen? Doe het niet, tipt Sabine van Kooloos slapen & wonen. Want een matras dat je dagelijks acht tot tien uur gebruikt is daar té belangrijk voor.

Natuurlijk kan iedereen de voordelen opnoemen van online een matras kopen. Je hoeft er niet voor naar een beddenwinkel. De meeste online matrassen zijn one-size-fit-all. En je mag zo’n matras thuis uitproberen (wel honderd dagen!). Zo’n mooi aanbod laat je toch niet liggen?

“Doe toch maar wel”, adviseert Sabine. “Alleen het idee al van een matras dat bij iedereen zou passen. Dat is net zo onlogisch als een spijkerbroek waar iedereen in past. Van je buurman tot je oma. De kans is klein dat zo’n matras jouw specifieke lichaam de juiste ondersteuning geeft.” Om nog maar te zwijgen over een gebrek aan goed advies over de vereiste ergonomische ondersteuning van je lichaam door een matras.

Daar heb je niet alleen een expert bij nodig, maar ook andere matrassen die je kunt uitproberen. “Ligt je rug recht? Heeft je schouder voldoende ruimte?” Kortom, kies je voor een matras, kies dan niet voor de makkelijk weg. Neem de tijd en laat je goed adviseren!”

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn