Waarom een goedkoop bed altijd duurkoop is.

Waarom een goedkoop bed altijd duurkoop is

VOORTHUIZEN – Een bed is een grote uitgave. Maar is een Auping-bed echt zoveel anders dan een bed van Ikea? En wat zegt de prijs over de levensduur, de looks en je nachtrust? Expert Bas van Kooloos slapen en wonen vertelt.

“Vergelijk het met een auto. Als je langdurig zonder problemen én comfortabel wilt rijden, dan kun je beter een duurdere auto aanschaffen”, legt slaapadviseur Bas Kooloos uit. “Zo is het ook met bedden. Materialen van hoge kwaliteit en goede technieken gaan niet alleen langer mee. In die tijd lig je ook veel beter.

In veel goedkope “boxsprings” zitten bijvoorbeeld niet eens pocketveren. Het is een met stof bekleed frame, waarop een matras ligt waarin je binnen een paar jaar een kuil krijgt. Zonde van je geld, want een kwaliteitsboxspring kan minimaal 20 jaar mee en de matras zo’n 10 jaar.”

Maar wat als je een beperkt budget hebt? Bas: “In onze showroom heb je ruime keuze voor comfort in verschillende prijzen. Een paar tips:

  • een goed matras is de basis, investeer daar als eerste in.
  • Zoek je een betaalbaar bed met een bovengemiddelde levensduur kom dan eens kijken naar het merk Pullman.
  • Ook Eastborn en Avek hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Maar het belangrijkste is dat het bed bij jou past. Met een deskundig advies blijft goed slapen bij ons voor ieder budget bereikbaar én betaalbaar.”

Deel dit bericht
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn