GELTEX matrassen | Kooloos
Kooloos Slapen & Wonen

GELTEX matrassen

Kies het juiste matras…

De juiste matras kiezen is allesbehalve eenvoudig. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden, en elke slaper is anders. Welke matras je ook kiest, de unieke, gepatenteerde GELTEX® technologie zorgt voor een heerlijk uitgerust gevoel, elke dag opnieuw.

Beka geltex matras escape (1)

Beka zorgt al sinds 1935 voor kwaliteit in Boxspring en Matrassen. Steeds weer op zoek naar ergonomische  verbeteringen en innoveren met materialen. Een succesvol voorbeeld hiervan is de huidige GELTEX®-technologie. De eerste generatie GELTEX® matrassen werd een groot succes dankzij zijn uitstekende ventilatie, drukverdeling en ondersteuning. Beka® bleef echter inzetten op verbetering in de zoektocht naar het summum van slaapcomfort. Na jarenlange innovatie, is er nu de nieuwe generatie GELTEX®: de focus ligt meer dan ooit op duurzaamheid en een langere levensduur. Intensief testen laat zien dat de comfortabele Geltex laag gemiddeld bij 10 jaar nog steeds voor 90% zijn comfort en steun houdt. Waar andere schuimsoorten terug lopen naar 60%.

ONTDEK HOE GELTEX® HET VERSCHIL MAAKT

Om je te helpen in de zoektocht naar de perfecte matras, heeft Beka® de Slaapdriehoek® ontwikkeld. Een gezond slaapsysteem voldoet namelijk aan drie criteria: ventilatie, drukverdeling en ondersteuning. GELTEX® is het enige schuim dat voldoet aan alle drie de criteria. De verbeterde Geltex doet er nog 2 criteria bij: duurzaamheid en levensduur. De nieuwe Geltex matrassen draagt dus bij een milieuvriendelijker matras en extra lange levensduur van jou heerlijke matras. 

Geltex het beste matras

OPTIMALE VENTILATIE

Met zijn luchtdoorlatend schuim en open celstructuur, reguleert GELTEX® jouw slaapklimaat door een goede ventilatie. Het schuim voert de warmte van je lichaam en transpiratievocht af, nog voor je het zelf merkt. Dit bevordert niet alleen de nachtrust, het verbetert de kwaliteit van je slaap én zorgt voor een langere levensduur van jouw matras.

IDEALE DRUKVERDELING

Het nieuwe GELTEX® schuim creëert een speciaal drukverlagend, elastisch  oppervlak dat zich automatisch aanpast aan elke beweging van je lichaam. Zo draai je ‘s nachts soepel, zonder je slaap te verstoren.

CORRECTE ONDERSTEUNING

Om je spieren te ontspannen en je wervelkolom te laten herstellen na een lange dag, biedt GELTEX® ondersteuning aan heel jouw lichaam. Het Geltex materiaal past zich aan je slaaphouding aan. Zo krijgt je rug de juiste steun, waar en wanneer het nodig is. Na een comfortabele nacht, ontwaak je vol energie, klaar voor een nieuwe dag.

DUURZAAMHEID

Het GELTEX® schuim wordt gemaakt met veel respect en verantwoordelijkheid voor het milieu. Beka® streeft naar duurzaamheid in elke fase van het productieproces: zoals het vermijden productieafval, ecologische principes toepassen en gebruiken maken van de revolutionaire nieuwe grondstof CO2 polyol. Het resultaat? Tot 1/7 van de traditionele grondstoffen op basis van ruwe olie worden vervangen. Daardoor worden problematische CO2-uitstoten vermeden. Bovendien zijn GELTEX® matrassen makkelijker te ontmantelen na gebruik. Ze worden ook hergebruikt in nieuwe producten. Dat is beter voor het milieu. Én voor ons allemaal.

EEN LANGERE LEVENSDUUR

Het nieuwe GELTEX® schuim heeft een veel betere weerstand tegen vocht, warmte en lichaamsdruk. Terwijl matrassen normaal gezien door de jaren heen aan comfort verliezen, blijven de comforteigenschappen van GELTEX® constant. Onderzoek in het slaaplaboratorium heeft duidelijk uitgewezen dat nieuwe GELTEX® matrassen een langere levensduur hebben, terwijl de slaapkwaliteit constant blijft. De comfortabele Geltex laag houdt gemiddeld bij 10 jaar nog steeds voor 90% zijn comfort en steun. Waar andere schuimsoorten terug lopen naar 60%. Zo geniet je nóg langer van het befaamde GELTEX® comfort.

Beka zorgt al sinds 1935 voor kwaliteit in Boxspring en Matrassen. Steeds weer op zoek naar ergonomische  verbeteringen en innoveren met materialen. ersteuning en maximale ventilatie. Je voelt direct het verschil met een ander matras. Jouw hele lichaam wordt tot in detail gedragen door het GELTEX® materiaal. Deze matrassen zijn er in verschillende hardheden en vormt een perfecte combinatie op een Beka boxspring. Ook wanneer u kiest voor gestoffeerde matrassen en een topdekmatras is Beka met GELTEX® een perfecte keuze

Wil je ook meer weten over Beka boxsprings?

Beka boxspring

Wil je meer weten over Beka bedden met opbergruimte?

Bed met opbergruimte

Wij bieden zekerheid

Klantvriendelijkheid staat voorop bij Kooloos slapen & wonen. Wij bieden zekerheden: slaapgarantie, persoonlijk slaapadvies, gecertificeerde slaapadviseurs, proefslaapservice, gratis check-up van het huidige bed, thuis ophalen voor winkelbezoek, gratis montage en bezorgen, afvoeren van uw oude bed/matras. Kom eens langs in de winkel, eventueel buiten de reguliere openingstijden.

Kooloos slapen & wonen is uw Beka boxspring dealer in de omgeving: Barneveld, Voorthuizen, Kootwijkerbroek, Garderen, Putten, Hoevelaken, Scherpenzeel, Nijkerk, Gelderland en geheel Nederland.

Mededeling m.b.t. Corona

Wij zijn weer “normaal” open. Maar omdat wij niet iedereen tegelijk kunnen helpen raden wij een afspraak aan.

Zo kunnen wij de drukte spreiden en jou de aandacht geven die je verdient.

Dus wil je graag ons persoonlijke advies, waar wij bekend om staan…

Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een bezoek aan de winkel.

Eén van ons staat dan voor jou klaar om onze matrassen en boxsprings te testen..

Ook advies voor raambekleding bespreken we graag tijdens een winkelafspraak

Logo van Kooloos

Maak een afspraak

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.