Een bed dat op jouw lijf is geschreven | Kooloos
woonkrant team Kooloos

Een bed dat op jouw lijf is geschreven

2024 is weer gestart met allerlei goede voornemens. Maar doe jij ook wat aan die stijve rug of die pijnlijke schouders ‘s ochtends?

“Laat je helpen”, adviseert Sabine Kooloos van Kooloos slaapspecialist in hartje Voorthuizen. “Kies niet even snel online voor een one-sizefits-all-matras, want de kans dat die écht bij jou past is klein. Maak tijd voor jezelf en laat je door ons coachen tijdens dit proces. Door onze gestructureerde aanpak en de kennis en expertise van ervaren en opgeleide adviseurs, kun je de juiste keuze maken. Waardoor jij weer vele jaren heerlijk zult slapen.”

Kooloos slaapspecialist heeft meerdere merken om te kunnen vergelijken. “Ieder merk heeft een andere filosofie en verschilt in ligcomfort. Ons team wordt opgeleid en continu getraind door ergotherapeuten en door de slaapexperts van A-merken zoals Auping, Pullman, Eastborn en het Friese Avek. Wij weten waar we op moeten letten om het juiste matras te kiezen. Dit gaat altijd open en eerlijk, want wij worden pas blij als jij dat ook bent. Kies daarom voor een specialist, niet voor een verkoper!”

Volle aandacht voor jou

Uitgebreid uitvragen, observeren, uitvragen en proefliggen zijn bij Kooloos daarom sleutelwoorden. “Eén keer een goed advies tijdens een bezoek aan onze showroom, met volle aandacht voor jou, levert je zoveel meer op. En doet jou uiteindelijk beter slapen dan 100 dagen proefslapen op een one-size-fits-allmatras.”

Wil je zeker zijn van de volledige aandacht en persoonlijk advies van één van de slaapspecialisten van Kooloos? Maak dan een afspraak via www.kooloos.nl of 0342-473662.

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn

Mededeling m.b.t. Corona

Wij zijn weer “normaal” open. Maar omdat wij niet iedereen tegelijk kunnen helpen raden wij een afspraak aan.

Zo kunnen wij de drukte spreiden en jou de aandacht geven die je verdient.

Dus wil je graag ons persoonlijke advies, waar wij bekend om staan…

Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een bezoek aan de winkel.

Eén van ons staat dan voor jou klaar om onze matrassen en boxsprings te testen..

Ook advies voor raambekleding bespreken we graag tijdens een winkelafspraak

Logo van Kooloos

Maak een afspraak

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.