Een veer, in een veer, in een veer? | Kooloos

Een veer, in een veer, in een veer?

Hou je van stevige ondersteuning in je matras maar wil je wél comfortabel liggen? Dan is de serie matrassen met  ‘inside pocket’, verkrijgbaar bij Kooloos slapen & raambekleding in Voorthuizen,wat voor jou.

In zo’n matras zit in de pocketveer namelijk een extra pocketveer, die ervoor zorgt dat de buitenste pocketveer zich niet alleen comfortabel kan vormen naar je lichaam, maar je lichaam ook extra steun geeft. Hierdoor geeft het matras een super stabiele ondersteuning. Lekker stevig zonder comfort te verliezen. Belangrijk, want een matras mag best stevig zijn, het moet ook niet keihard zijn. Je bekken kan dan niet kantelen, je onderrug niet ontspannen en je krijgt bij zijligging te veel druk op heupen en schouders, waardoor je gevoelige plekken krijgt of een verkeerde houding.

Naast de dubbele pocketveer, hebben we zelfs een triple veer! Dat betekent dat er in de tweede veer een derde veer zit. Ideaal voor degene die nog iets steviger wil liggen, of voor iemand die wat zwaarder is. Het inside pocket-veersysteem is uitgevonden en gepatenteerd door Pullman, die hiervoor gebruikmaakt van natuurlijke materialen zoals paardenhaar, wol, zijde en katoen. Die maken het ligcomfort van een Pullman echt bijzonder.

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn

Mededeling m.b.t. Corona

Wij zijn weer “normaal” open. Maar omdat wij niet iedereen tegelijk kunnen helpen raden wij een afspraak aan.

Zo kunnen wij de drukte spreiden en jou de aandacht geven die je verdient.

Dus wil je graag ons persoonlijke advies, waar wij bekend om staan…

Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een bezoek aan de winkel.

Eén van ons staat dan voor jou klaar om onze matrassen en boxsprings te testen..

Ook advies voor raambekleding bespreken we graag tijdens een winkelafspraak

Logo van Kooloos

Maak een afspraak

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.