De meestgestelde vragen bij Kooloos? | Kooloos

De meestgestelde vragen bij Kooloos?

VOORTHUIZEN –  Ga je een bed of matras aanschaffen? Dan borrelen er waarschijnlijk allerlei vragen bij je naar boven. Logisch. Daarom vroegen we Bas en Sabine Kooloos naar de antwoorden op de meestgestelde klantvragen.

Wat is nou eigenlijk een boxspring?“Deze vraag wordt heel regelmatig gesteld. En dan blijkt ook dat er misverstanden over de boxspring bestaan. Bij woonwinkels die ook bedden verkopen vind je bedden die op boxsprings lijken, maar het niet zijn. Deze ‘goedkope’ versie is eigenlijk een blok schuim op een houten bodemplaat waar een mooi stofje omheen is gespannen. Zo’n bed biedt niet de juiste ondersteuning en meestal kom je daar ook snel achter. Ze gaan ook niet lang mee. Maar onder de stof van een echte kwaliteitsboxspring gaat een bodem van springveren schuil, gemaakt van dik, stevig en duurzaam materiaal. Die gaat vele jaren langer mee, en biedt je het comfort dat je nodig hebt voor een goede nacht slapen. Je hebt drielaags en tweelaags boxsprings, net wat je mooi en praktisch vindt.”

Koo bed auping e1695652424514
De meestgestelde vragen bij kooloos? 2

Hoe voorkom ik dat ik het verkeerde bed kies?
“Een nieuw bed kopen is best een hele aankoop. Daarom is het logisch dat je zeker wilt weten dat je de juiste keuze maakt en de komende jaren op het bed ligt waar je ook écht plezier van hebt. Daarom doen we er alles aan om erachter te komen welk bed of matras bij jouw situatie past. Dat begint met het stellen van vragen over factoren die van invloed zijn op slaapgedrag. We wijzen je op de verschillen tussen matrassen en laten je die zelf ook voelen. Beetje bij beetje wordt het dan steeds duidelijker welk matras passend is.”

Waar letten jullie dan op tijdens dit proces van proberen en testen? 
“We informeren bijvoorbeeld naar lichamelijk klachten en kijken naar je bouw, gewicht en lengte. Een matras moet niet doorzakken, maar zich goed kunnen vormen naar je lichaam om de juiste steun te kunnen geven, maar ook niet te hard zijn. Want pas als een matras je goed draagt, kan je echt goed ontspannen en tot rust komen. Ook ventilatie is belangrijk. Voor wie veel zweet, kan het juiste matras en dekbed een groot verschil maken.”

Hoe duurder het matras, hoe langer die meegaat?
Goeie vraag. Wij zeggen altijd: hoe duurder het matras, hoe lekkerder je ligt. Want hoe meer innovatie en techniek, hoe comfortabeler het matras. Een écht goedkoop matras gaat tussen de twee en vijf jaar mee. Die hebben wij niet in onze collectie. Reken er op dat de bedden die je bij ons koopt gemiddeld maar liefst zo’n twintig jaar meegaan. We hebben hier alleen de beste merken in huis, en hebben daaruit een selectie gekozen zodat onze klanten uit zoveel mogelijk verschillende varianten kunnen kiezen. Stuk voor stuk toppers, die onderling ook nog eens gemixt kunnen worden! Het is soms puzzelen en mixen om het beste bed samen te stellen maar we komen er altijd uit!”

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn

Mededeling m.b.t. Corona

Wij zijn weer “normaal” open. Maar omdat wij niet iedereen tegelijk kunnen helpen raden wij een afspraak aan.

Zo kunnen wij de drukte spreiden en jou de aandacht geven die je verdient.

Dus wil je graag ons persoonlijke advies, waar wij bekend om staan…

Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een bezoek aan de winkel.

Eén van ons staat dan voor jou klaar om onze matrassen en boxsprings te testen..

Ook advies voor raambekleding bespreken we graag tijdens een winkelafspraak

Logo van Kooloos

Maak een afspraak

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.