‘Is jouw topmatras nog in topconditie?’

Is jouw topmatras nog in topconditie?

VOORTHUIZEN – Je boxspring bestaat uit 3 delen en die vervang je ook in drie losse delen. Als je boxspring 15 tot 25 jaar meegaat, betekent dat niet dat je matras en vooral je topdekmatras dat ook doet!

Want vooral de bovenste laag, de toplaag, wordt vaak véél te lang gebruikt, ziet Sabine Kooloos van Kooloos slapen & wonen. “Een topdekmatras gaat 5 tot 7 jaar mee en moet daarna écht vervangen worden. Doe je dit niet, dan mis je de juiste aanvulling op je ondersteuning en belast je het matras in de middelste laag extra, waardoor die minder lang mee zal gaan. Wacht dus niet te lang, verleng de levensduur van je bed en verbeter jouw slaapcomfort.” Er zijn verschillende materialen voor een topdekmatras. Houd jij van stevig of juist van soepel? Wil je een materiaal dat je lichaamsvorm opvult of een super de luxe topdek met minipocketveren?Shoppen
De slaapspecialisten mogen je weer in de winkel ontvangen om advies te geven over het vervangen van je topmatras, matras of gehele bed. Dus wacht niet te lang en bel voor het maken van een afspraak naar 0342-473662, mail naar info@kooloos.nl of shop op www.kooloos.nl/shop/.

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn

Mededeling m.b.t. Corona

Wij zijn weer “normaal” open. Maar omdat wij niet iedereen tegelijk kunnen helpen raden wij een afspraak aan.

Zo kunnen wij de drukte spreiden en jou de aandacht geven die je verdient.

Dus wil je graag ons persoonlijke advies, waar wij bekend om staan…

Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een bezoek aan de winkel.

Eén van ons staat dan voor jou klaar om onze matrassen en boxsprings te testen..

Ook advies voor raambekleding bespreken we graag tijdens een winkelafspraak

Logo van Kooloos

Maak een afspraak

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.