Zomerse nachten vragen om matrassen die ventileren | Kooloos

Zomerse nachten vragen om matrassen die ventileren

VOORTHUIZEN – Het klinkt heerlijk, zomerse nachten, maar zeker als je het snel warm hebt en gemakkelijk transpireert, betekent het in veel gevallen ook slecht slapen. Kooloos slapen en wonen heeft matrassen die extra goed ventileren.

Per nacht verlies je al snel zo’n 350 milliliter vocht. Daarom is het belangrijk om te slapen op een goed ventilerend matras. In de matrassen van Auping Evolve wordt geen schuim gebruikt en daardoor zijn ze extra ventilerend. “Dat is fijn, want hierdoor lig je lekker, transpireer je minder en slaap je vaster”, vertelt Bas Kooloos. De comfortlaag in dit matras wordt gemaakt van een 3D-structuur in verschillende variaties. “Hierdoor blijft je matras lekker zacht en ontstaan er géén kuilen. Vocht en transpiratie is normaal de boosdoener in het achteruitgaan van de kwaliteit en levensduur van je matras. Transpiratie heeft hier nu geen invloed meer op.”Afwasbaar
De bovenste laag (de tijk) van het Evolve matras is altijd afritsbaar en wasbaar in de wasmachine op 60 graden. Ideaal voor als je een huisstofmijtallergie hebt.
Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn