Noviteit bij Kooloos: circulair Auping-matras

Noviteit bij Kooloos: circulair Auping-matras

VOORTHUIZEN – Een matras dat goed is voor het milieu, lekker ligt en ook nog eens maximaal ventileert. Bij Kooloos slapen & wonen zijn ze héél enthousiast over de Evolve van Auping.

Bekijk HIER het filmpje van de huidige matrassen afvoer.

Auping is erin geslaagd om als eerste ter wereld een matras te ontwikkelen zonder schuim en zonder lijm, die opnieuw gebruikt kan worden voor een nieuw matras met een hoogwaardige kwaliteit. Super bijzonder, vindt Sabine Kooloos, en bovendien een nieuw begin van de toekomst op het gebied van slapen. “Oude matrassen zijn lastig te recyclen doordat ze uit zoveel verschillende aan elkaar gelijmde materialen bestaan. De Auping Evolve bestaat uit maar twee materialen: staal en polyester.”

Elke nacht verlies je ongeveer 350 ml vocht. Daarom is het belangrijk om te slapen op een goed ventilerend matras. Vocht en transpiratie zijn normaal gesproken de boosdoeners in het achteruitgaan van de kwaliteit en levensduur van je matras.”Door het weglaten van schuim en het gebruik van veerkrachtig 3D-materiaal is het matras maximaal ventilerend, terwijl de kwaliteit hoogwaardig blijft. Echt uniek. En fijn natuurlijk, want hierdoor lig je lekker, transpireer je minder en slaap je vaster.”

Wil je meer weten over dit matras? Lees alvast wat over matras “Evolve” via deze link 

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn