Echt passend advies om goed te slapen

Nóg verder uitgebreid in slapen, bedden en matrassen

Juni 2021 …

VOORTHUIZEN – Na 26 jaar volgt Kooloos zijn passie en gaat volledig specialiseren en uitbreiden op gebied van slapen.

Afgelopen 26 jaar is er met veel plezier en hard gewerkt om alles in zowel de slaapwereld als in de wereld van woningstoffering tot in de puntjes te verzorgen bij iedereen. We zijn erg trots op de naam, kwaliteit en trouwe klantenkring die we daarmee hebben opgebouwd. Nu is het moment gekomen dat we ons hart gaan volgen en volledig gaan specialiseren in deze slaapwereld.” Komende periode beginnen we met uitbouwen van de winkel. Daarbij hebben wij de beslissing genomen om te stoppen met het leggen van alle vloeren zodat we ook deze winkelruimte volledig betrekken in onze grote slaapwinkel. Hierdoor kunnen wij onze tijd en aandacht volledig richten op slaapcomfort. En de bedden en matrassen die we nog zo graag aan jullie willen laten zien en voelen ook eindelijk in onze winkel zetten. Daarmee hopen we nóg meer verschillende klanten te kunnen helpen aan een goed passend en mooi bed.
Voor iedereen waar we afgelopen jaren een vloer hebben gelegd of waar dat komende tijd nog gedaan wordt… Jullie hoeven je geen zorgen te maken! Wij stoppen niet met het verlenen van onze service en garanties. Alleen nemen we binnenkort geen nieuwe bestellingen meer aan op dit gebied.
Gordijn winkel en raambekleding
Op dezelfde locatie blijft de gordijn winkel aanwezig. Hier blijven al onze inbetween/gordijnen, Luxaflex shop met duette, plissé, rolgordijnen, vouwgordijnen, horren en verdere raambekleding en advies zoals je van ons gewend bent.

Augustus 2021 … de eerste stappen zijn gezet.

Zoals je hieronder ziet, de eerste nieuwe afdeling is bijna klaar. Tegelijkertijd wordt de laatste hand gelegd aan een vernieuwde & uitgebreide afdeling.
Komende tijd zullen we gaan uitbreiden in onze houten bedden en extra comfortabele matrassen.
Eind van het jaar hopen we een eind op weg te zijn met het uitbouwen van onze grote winkel en zullen we nóg meer m2 hebben om uitgebreider alles te kunnen laten voelen en laten zien.
9888467e 6ff8 457c 82ce 5a0212db0dec
 

Februari 2022 … Het is klaar!

Het nieuwe magazijn is gebouwd en het oude magazijn hebben we bij de winkel betrokken. Hier hebben we een mooie grote afdeling van Auping gemaakt. Nu kunnen we alles hierin laten zien en voelen inclusief de auping hoofdkussens en dekbedden. We hebben extra grote stofstalen voor de boxspringbedden en een touchscreen waarop we samen het bed volledig kunnen samenstellen in de juiste kleur, hoofbord, hoogte, matrassen etc.

Verspreid in de winkel hebben we daardoor ook ruimte kunnen creëren zodat we een paar mooie industriële  houten bedden kunnen laten zien, latex matrassen zijn uitgebreid, ook in boxspring bedden rond de €2500,- hebben we nu extra keuze. De Avek afdeling is verplaatst en vernieuwd. Daarbij hebben we ook nog ruimte vrij gemaakt voor een speciale boxspring waardoor we bij iedereen de ondersteuning bij de onderrug, gevoelige heupen en schouders op maat kunnen aanpassen met 1 druk op de knop.

Al met al een zeer geslaagde verbouwing met een geweldige uitgebreide collectie die elkaar mooi opvolgt waardoor we iedereen kunnen helpen aan een passend bed!

Zeker de moeite waard om eens langs te komen. Wil je vrijblijvend onze aandacht en persoonlijke advies? Maak dan een afspraak 0342-473662 of info@kooloos.nl

Verbouwing   Verbouwing 2 

Gordijn winkel en raambekleding

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn

Mededeling m.b.t. Corona

Wij zijn weer “normaal” open. Maar omdat wij niet iedereen tegelijk kunnen helpen raden wij een afspraak aan.

Zo kunnen wij de drukte spreiden en jou de aandacht geven die je verdient.

Dus wil je graag ons persoonlijke advies, waar wij bekend om staan…

Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een bezoek aan de winkel.

Eén van ons staat dan voor jou klaar om onze matrassen en boxsprings te testen..

Ook advies voor raambekleding bespreken we graag tijdens een winkelafspraak

Logo van Kooloos

Maak een afspraak

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.