Echt passend advies om goed te slapen

Nóg meer uitbreiden in slapen, bedden en matrassen

VOORTHUIZEN – Na 26 jaar volgt Kooloos zijn passie en gaat volledig specialiseren en uitbreiden op gebied van slapen.

Afgelopen 26 jaar is er met veel plezier en hard gewerkt om alles in zowel de slaapwereld als in de wereld van woningstoffering tot in de puntjes te verzorgen bij iedereen. We zijn erg trots op de naam, kwaliteit en trouwe klantenkring die we daarmee hebben opgebouwd. Nu is het moment gekomen dat we ons hart gaan volgen en volledig gaan specialiseren in deze slaapwereld.” Komende periode beginnen we met uitbouwen van de winkel. Daarbij hebben wij de beslissing genomen om te stoppen met het leggen van alle vloeren zodat we ook deze winkelruimte volledig betrekken in onze grote slaapwinkel. Hierdoor kunnen wij onze tijd en aandacht volledig richten op slaapcomfort. En de bedden en matrassen die we nog zo graag aan jullie willen laten zien en voelen ook eindelijk in onze winkel zetten. Daarmee hopen we nóg meer verschillende klanten te kunnen helpen aan een goed passend en mooi bed.
Voor iedereen waar we afgelopen jaren een vloer hebben gelegd of waar dat komende tijd nog gedaan wordt… Jullie hoeven je geen zorgen te maken! Wij stoppen niet met het verlenen van onze service en garanties. Alleen nemen we binnenkort geen nieuwe bestellingen meer aan op dit gebied.
Op dezelfde locatie blijft de gordijn winkel aanwezig. Hier blijven al onze inbetween/gordijnen, Luxaflex shop met duette, plissé, rolgordijnen, vouwgordijnen, horren en verdere raambekleding en advies zoals je van ons gewend bent.

Augustus 2021 … de eerste stappen zijn gezet.

Zoals je hieronder ziet, de eerste nieuwe afdeling is bijna klaar. Tegelijkertijd wordt de laatste hand gelegd aan een vernieuwde & uitgebreide afdeling.
Komende tijd zullen we gaan uitbreiden in onze houten bedden en extra comfortabele matrassen.
Eind van het jaar hopen we een eind op weg te zijn met het uitbouwen van onze grote winkel en zullen we nóg meer m2 hebben om uitgebreider alles te kunnen laten voelen en laten zien.
9888467e 6ff8 457c 82ce 5a0212db0dec
 
Deel dit bericht
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn