Echt passend advies om goed te slapen

Nóg meer uitbreiden in slapen, bedden en matrassen

VOORTHUIZEN – Na 26 jaar volgt Kooloos zijn passie en gaat volledig specialiseren en uitbreiden op gebied van slapen.

Afgelopen 26 jaar is er met veel plezier en hard gewerkt om alles in zowel de slaapwereld als in de wereld van woningstoffering tot in de puntjes te verzorgen bij iedereen. We zijn erg trots op de naam, kwaliteit en trouwe klantenkring die we daarmee hebben opgebouwd. Nu is het moment gekomen dat we ons hart gaan volgen en volledig gaan specialiseren in deze slaapwereld.” Komende periode beginnen we met uitbouwen van de winkel. Daarbij hebben wij de beslissing genomen om te stoppen met het leggen van alle vloeren zodat we ook deze winkelruimte volledig betrekken in onze grote slaapwinkel. Hierdoor kunnen wij onze tijd en aandacht volledig richten op slaapcomfort. En de bedden en matrassen die we nog zo graag aan jullie willen laten zien en voelen ook eindelijk in onze winkel zetten. Daarmee hopen we nóg meer verschillende klanten te kunnen helpen aan een goed passend en mooi bed.
Voor iedereen waar we afgelopen jaren een vloer hebben gelegd of waar dat komende tijd nog gedaan wordt… Jullie hoeven je geen zorgen te maken! Wij stoppen niet met het verlenen van onze service en garanties. Alleen nemen we binnenkort geen nieuwe bestellingen meer aan op dit gebied.
Op dezelfde locatie blijft de gordijn winkel aanwezig. Hier blijven al onze inbetween/gordijnen, Luxaflex shop met duette, plissé, rolgordijnen, vouwgordijnen, horren en verdere raambekleding en advies zoals u van ons gewent bent.
 
Deel dit bericht
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn