Wat kun je doen aan pijnlijke schouders of heupen... | Kooloos

Wat kun je doen aan pijnlijke schouders of heupen…

VOORTHUIZEN – Herken je dit? Pijnlijke schouders of heupen, vooral ‘s nachts als je op je zij slaapt? Het kan zijn dat je matras deze pijn veroorzaakt.

Als je veel draait in je slaap kom je niet in de diepe slaapfase, vertelt Sabine van Kooloos slaapspecialist & raambekleding. Hierdoor word je niet uitgerust wakker en moet je alles ‘los’ draaien en bewegen om de pijn te verminderen. “De oorzaak zit meestal in je matras. Het is veel te hard voor je lichaam, waardoor het materiaal zich niet genoeg naar de contouren van je lichaam voegt en veel te veel duwt op de plaatsen waar het juist moet vormen. Des te belangrijker dus om niet zomaar even makkelijk een matras te kopen of je te laten verleiden tot een ‘koopje’. Door onze kennis van alle eigenschappen van de verschillende matrassen en merken voorkom je een miskoop en kun je klachten voorkomen of blessureklachten verminderen.”

Als mensen een versleten matras vervangen, hebben ze de neiging om te denken dat ze een hard matras nodig hebben. Maar een matras met stevige ondersteuning is iets anders dan een hard matras. Het perfecte matras geeft jouw lichaam gelijkmatige en prettige steun. Kom het verschil maar voelen in onze verbouwde winkel.

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn

Mededeling m.b.t. Corona

Wij zijn weer “normaal” open. Maar omdat wij niet iedereen tegelijk kunnen helpen raden wij een afspraak aan.

Zo kunnen wij de drukte spreiden en jou de aandacht geven die je verdient.

Dus wil je graag ons persoonlijke advies, waar wij bekend om staan…

Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een bezoek aan de winkel.

Eén van ons staat dan voor jou klaar om onze matrassen en boxsprings te testen..

Ook advies voor raambekleding bespreken we graag tijdens een winkelafspraak

Logo van Kooloos

Maak een afspraak

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.