Slaap jij te lang op je matras? | Kooloos

Slaap jij te lang op je matras?

VOORTHUIZEN  –  Bij Kooloos slaapspecialist en raambekleding zien ze het elke dag: mensen die ’s nachts onvoldoende steun krijgen van een versleten matras of een matras die niet bij hun lichaam past.

“Veel mensen liggen te lang op hun oude matras”, vat Sabine Kooloos het samen. “De richtlijn van levensduur is ongeveer tien jaar. Dan is het matras de kracht voor de juiste steun verloren. Als je lange tijd op een versleten matras ligt (of een matras dat niet bij je lichaam past), komt je rug elke nacht steun te kort.” Sommige mensen hebben een gevoeliger lichaam en zullen hun matras rond de 7 jaar moeten vervangen.

In de tussentijd wordt er in de slaapwereld continu verbeterd, vertelt Sabine. “Neem de nieuwe matrassen van Auping. Deze passen nóg beter bij alle verschillende lichaamsvormen die er zijn. Bodytype I bijvoorbeeld is een redelijk recht figuur. Bodytype Y is breder bij de schouders. Bodytype X is breder bij de schouders én heupen. En bodytype A is juist breder bij de heupen. Al deze lichaamsvormen zijn er in verschillende hardheden en comfortgevoel. Op deze manier zijn we nog beter in staat om jouw lichaam in de meest natuurlijke houding te kunnen ondersteunen, waardoor je niet alleen heerlijk ligt, maar ook nog eens beter voor jouw rug, heupen en schouders zorgt. Kom langs in Voorthuizen en voel de verschillen in wat een matras voor jou kan verbeteren.”

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn

Mededeling m.b.t. Corona

Wij zijn weer “normaal” open. Maar omdat wij niet iedereen tegelijk kunnen helpen raden wij een afspraak aan.

Zo kunnen wij de drukte spreiden en jou de aandacht geven die je verdient.

Dus wil je graag ons persoonlijke advies, waar wij bekend om staan…

Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een bezoek aan de winkel.

Eén van ons staat dan voor jou klaar om onze matrassen en boxsprings te testen..

Ook advies voor raambekleding bespreken we graag tijdens een winkelafspraak

Logo van Kooloos

Maak een afspraak

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.