Collectiewissel geeft voordeel! | Kooloos

Collectiewissel geeft voordeel!

VOORTHUIZEN – Goed nieuws: Kooloos slaapspecialist houdt een showroomsale met maar liefst 40% korting op alle producten van Tempur!

Er komt namelijk een nieuwe collectie binnen van het bekende merk Tempur. Die zet de slaapwereld al jarenlang op de kop en blijft doorontwikkelen met revolutionaire materialen en ligcomfort. De nieuwe collectie geeft zoals altijd perfect gedetailleerde steun, en nóg minder drukpunten tegen je spieren en gewrichten. Hierdoor krijg je nóg meer het gevoel van gedragen worden zonder dat je dit voelt op je schouders en heupen. De nieuwe collecties hebben ruimte nodig om te shinen, en daar profiteren klanten natuurlijk van. Daarom krijg je in de Tempur-showroomsale bij Kooloos maar liefst  40% korting!

Van deze collectiewissel wordt dus iedereen beter, geeft Sabine Kooloos aan. “Of dat nu is omdat jouw lichaam veel baat heeft bij de nieuwste technieken of doordat je voor een leuke prijs een mooi Tempur-bed compleet met matras en luxe bedbodem op de kop tikt. Perfecte luxe voor schappelijke prijzen.” Er wordt ook ruimte gemaakt voor nieuwe modellen van Auping en Beka, dus pak je voordeel!

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn

Mededeling m.b.t. Corona

Wij zijn weer “normaal” open. Maar omdat wij niet iedereen tegelijk kunnen helpen raden wij een afspraak aan.

Zo kunnen wij de drukte spreiden en jou de aandacht geven die je verdient.

Dus wil je graag ons persoonlijke advies, waar wij bekend om staan…

Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een bezoek aan de winkel.

Eén van ons staat dan voor jou klaar om onze matrassen en boxsprings te testen..

Ook advies voor raambekleding bespreken we graag tijdens een winkelafspraak

Logo van Kooloos

Maak een afspraak

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.