‘Het beste matras bestaat niet' | Kooloos
woonkrant het beste matras

‘Het beste matras bestaat niet’

VOORTHUIZEN – Met een deskundig slaapadvies en uitgebreid proefliggen weet het team van Kooloos elke klant aan het juiste matras te helpen. Zodat je niet alleen lekker ligt, maar ook klachten voorkomt.

Het beste matras voor iedereen bestaat niet want iedereen is anders. “Kijk maar om je heen”, zegt Sabine Kooloos. “De ene persoon heeft brede schouders en een smalle taille, terwijl een ander juist lange benen en een klein bovenlichaam heeft.” Ook wordt het bed vaak gedeeld door twee totaal verschillende gebruikers. “Jij hebt misschien geen last van je schouders, maar je partner heeft misschien wel een gevoelige rug of schouders. Ook de slaaphouding kan sterk variëren.”Kortom, tal van persoonlijke aspecten die het team van Koolos moet weten te combineren om tot het beste matras te komen. “Wij luisteren, stellen vragen waar je zelf misschien niet aan denkt, laten je alles zien én voelen. En helpen je zo met het maken van de juiste keuze.”

Proefliggen speelt in het keuzeproces een hoofdrol. “Tijdens het proefliggen kijken wij mee naar de juiste ergonomische houding en het voorkomen van pijnlijke drukpunten. Er zijn namelijk zoveel verschillende factoren die bepalen welk matras bij je past. Daarom willen wij je eerst ontmoeten en vervolgens de tijd nemen om diverse matrassen en boxsprings uit te proberen. Dat is de enige manier om het goede matras samen met jou te kiezen!”

Kom vrijblijvend langs en ervaar hoe wij het juiste bed/matras kunnen vinden voor jou.

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn

Mededeling m.b.t. Corona

Wij zijn weer “normaal” open. Maar omdat wij niet iedereen tegelijk kunnen helpen raden wij een afspraak aan.

Zo kunnen wij de drukte spreiden en jou de aandacht geven die je verdient.

Dus wil je graag ons persoonlijke advies, waar wij bekend om staan…

Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een bezoek aan de winkel.

Eén van ons staat dan voor jou klaar om onze matrassen en boxsprings te testen..

Ook advies voor raambekleding bespreken we graag tijdens een winkelafspraak

Logo van Kooloos

Maak een afspraak

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.