Verplicht rondje proefliggen bij Kooloos! | Kooloos

Verplicht rondje proefliggen bij Kooloos!

Vraag Bas en Sabine Kooloos waarin ze hun klanten adviseren bij de zoektocht naar een passend bed of matras, dan rolt er een ijzersterke top 4 uit waar de merken bij Kooloos Slaapspecialist aan voldoen.

#1 Levensduur
Een bed is geen kleine aankoop, dus je wilt zeker weten dat je er de nodige jaren mee vooruit kunt. Daarom werkt het team van Kooloos Slaapspecialist alleen met merken die uitblinken in jarenlange ervaring en bovengemiddelde kwaliteit. Je hebt vast weleens van deze namen gehoord: Auping, Pullman, Tempur, Eastborn en het wat onbekendere Friese merk Avek. Je vindt deze en andere merken in de winkel in Voorthuizen.

Hoe lang je met een matras van deze kwaliteit doet? De richtlijn is tien jaar, maar na zeven jaar gebruik gaan ze in kwaliteit behoorlijk achteruit. Voor een lattenbodem geldt dezelfde levensduur: tot maximaal 15 jaar. Met de boxsprings die Kooloos levert doe je minimaal 15 jaar.

#2 Comfort
Een bed moet aangenaam aanvoelen. Comfort geven. Heerlijk liggen en rust bieden. Daarin speelt materiaalkeuze een hoofdrol. Bij een pocketverenmatras (waar het gros van de klanten voor kiest) wordt dat bepaald door het type veer, die de hard- en zachtheid bepaalt. En natuurlijk de bovenlaag, die soepel, sterk of juist een beetje stug kan aanvoelen, net wat je voorkeur heeft. Want ben je een grote kerel? Dan heb je natuurlijk een ander matras nodig dan wanneer je een tenger figuur hebt.Daarom adviseren de slaapspecialisten van Kooloos vaak twee verschillende hardheden op één bed. Het merk Pullman bijvoorbeeld heeft al tien verschillende in het assortiment. Maar let op, zonder een goed advies kom je daar zelf niet uit. Een bezoek aan de showroom is echt een must.

#3 Ergonomie
Bij je bezoek aan Kooloos wordt je lighouding zorgvuldig getest, geobserveerd en ga je uitgebreid proefliggen. Ruim er dus wel even de tijd voor in! Elk merk heeft z’n eigen signatuur: van stug tot lekker kunnen wegzakken in een matras (mét de nodige ondersteuning uiteraard). Voor elke voorkeur is er een matras te vinden.Uitvragen is daarbij heel belangrijk voor een gedegen advies: op welk matras lig je momenteel, ben je een rug- of zijslaper, ervaar je klachten? Na wegstrepen en aanvinken begint het ‘grote voelen’ op de vele slaapsystemen in de winkel.

Met een scherp oog en de nodige ervaring slaan de slaapspecialisten van Kooloos de plank nooit mis en vind je gegarandeerd het matras en bed dat bij je past.

#4 Esthetiek
En ja, natuurlijk moet een bed ook gewoon mooi zijn en passen in jouw slaapkamer. Dat  kan lastig zijn met zoveel keus, maar Bas en Sabine loodsen je daar moeiteloos doorheen. Hun geheim? Mixen en matchen! Want die stoere boxspring van Pullman combineer je zonder problemen met dat matras van Auping dat je zo heerlijk vond liggen. En het industriële bed kan prima gemixt worden met jouw favoriete matras van Tempur.

Echte slaapexpert
Kooloos is een familibedrijf waar door twee generaties gewerkt wordt om mensen beter te laten slapen. Waar nog echt aandacht is voor mensen! Laat je verrassen en adviseren in de recent verbouwde showroom in Voorthuizen.

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn

Mededeling m.b.t. Corona

Wij zijn weer “normaal” open. Maar omdat wij niet iedereen tegelijk kunnen helpen raden wij een afspraak aan.

Zo kunnen wij de drukte spreiden en jou de aandacht geven die je verdient.

Dus wil je graag ons persoonlijke advies, waar wij bekend om staan…

Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een bezoek aan de winkel.

Eén van ons staat dan voor jou klaar om onze matrassen en boxsprings te testen..

Ook advies voor raambekleding bespreken we graag tijdens een winkelafspraak

Logo van Kooloos

Maak een afspraak

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.