Silhouette Shades​ | Kooloos

Silhouette Shades​

Schitterend stijlvol

De superstijlvolle Silhouette® Shades veranderen fel licht soepeltjes in zacht diffuus licht. Als je dit hebt hangen heb je echt iets anders dan iedereen…

Silhouette shades is een raambekleding van het merk Luxaflex. Als je dit hebt hangen heb je echt iets anders dan iedereen…

Zacht lichtinval luxaflex silhouette
Silhouette shades​ 12

Het is een horizontale lamel van stof die aan de voor en achterkant is ingeseald tussen een transparante stof. Hierdoor krijg je heel mooi zacht diffuus licht.

Het mooiste effect geeft de silhouette als je deze geheel naar beneden laat en dan open of dicht tuimelt. In open stand wordt het licht zo mooi zacht gefilterd, dat het een bijzondere sfeer geeft.  

Privacy

Natuurlijk kun je deze voor de avond tuimelen naar een gesloten stand, zodat je geniet van je privacy. Je kunt de Silhouette ook optrekken tot waar je wilt, maar dan is de lamel gesloten en kijk je er niet doorheen.

Luxaflex silhouette optrekken
Silhouette shades​ 13

Kleuren

Luxaflex silhouette clearview grijs makkelijk doorkijken
Silhouette shades​ 14

Silhoutte is er in veschillende structuren die passen bij jou en daarbij kun je telkens kiezen uit allerlei wit en naturel tinten en zelfs in een aantal donkere tinten zoals zwart.

Er is nu ook een Silhouette serie met ClearView. De laag stof aan de voor en achterkant is dan opener van structuur waardoor je er makkelijker doorheen kijkt.

Bediening

Standaard wordt een silhouette met een eindloos koord opgetrokken en getuimeld. Maar ook deze kunnen we elektrisch bedienbaar maken en zelfs via PowerView bedienen op je smartphone of allerlei situaties en tijden instellen in welke positie je de silhouette wilt hebben

Kooloos raambekleding is de grootste Luxaflex dealer in de regio en daarom hebben wij een afdeling volledig gevuld met alle producten en kunnen we de meeste bedieningsmogelijkheden laten zien en voelen.

Advies

Op internet moet je zoeken naar antwoorden op je vragen en ben je al gauw veel uren/avonden aan het zoeken en vergelijken. Dat kan veel beter en sneller … Kom bij ons langs.

Met de grote showroom in Voorthuizen kunnen wij je alle mogelijkheden laten zien en voelen op het gebied van raambekleding.

Voor elke aankleding van jouw raam of deur hebben we passende producten, om hier wegwijs in te worden helpen wij jou graag bij het maken van de juiste keuze. Want jij stelt vragen, maar wij ook. Daarbij luisteren wij naar alle kleine opmerkingen en reacties daardoor kunnen wij je adviseren.

Wij hebben uiteraard verschillende merken die je kunt vergelijken. Het is in onze winkel vrij makkelijk te bepalen omdat je daar alle materialen ziet en kunt voelen. Daardoor kom je bij ons altijd tot de juiste keuze.

Vakmanschap

Kooloos raambekleding beheerst dit vakmanschap van sinds 1996. Deze kennis en ervaring zit in onze handen, hart en nieren.

Om veel “woon” plezier te hebben is het van groot belang om voor de juiste kwaliteit te kiezen. Met dit als uitgangspunt stellen wij ons assortiment samen. Zodat je er van op aan kunt dat je er jaren plezier van zult hebben.

Ben je in onze winkel dan duurder uit? Nee hoor, de hulp die we je hierbij geven is gratis en krijg je van ons cadeau.

Kooloos raambekleding is jouw Luxaflex Silhouette dealer in de omgeving: Barneveld, Voorthuizen, Kootwijkerbroek, Garderen, Putten, Hoevelaken, Apeldoorn, Scherpenzeel, Nijkerk, Amersfoort, Veenendaal, Gelderland en geheel Nederland.

Merken

Logo van Kooloos

Maak een afspraak

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Mededeling m.b.t. Corona

Wij zijn weer “normaal” open. Maar omdat wij niet iedereen tegelijk kunnen helpen raden wij een afspraak aan.

Zo kunnen wij de drukte spreiden en jou de aandacht geven die je verdient.

Dus wil je graag ons persoonlijke advies, waar wij bekend om staan…

Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een bezoek aan de winkel.

Eén van ons staat dan voor jou klaar om onze matrassen en boxsprings te testen..

Ook advies voor raambekleding bespreken we graag tijdens een winkelafspraak